PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Vianočný darček pre ženu

Väčšina žien sú veľmi nerozhodné bytosti. Ako im potom kúpiť ten správny darček, keď častokrát si ani oni sami nevedia vybrať? Stavte na istotu a nemusíte sa obávať, že svojim výberom pohoríte. Dokonalý vianočný darček pre ženu je taký, ktorý si vie prispôsobiť svojej nálade alebo tomu, čo má práve oblečené. Reč je samozrejme o módnom doplnku. O takom módnom doplnku, pri ktorom nemusíte hádať tú správnu veľkosť. Konkrétne máme na mysli hodinky.

Drevené hodinky sú nadčasový módny doplnok, ktorý nadchne každú módnu maniačku. Ak takú máte doma aj Vy, potom by ste sa mali zamerať na našu ponuku drevených hodiniek. Hodinky vyrobené z kvalitného orechového dreva potešia naozaj všetky štýlové ženy. Milovníčky prírody navyše ocenia kvalitnú ručnú prácu a šetrný postup výroby hodiniek voči životnému prostrediu. Lesy v horskej alpskej oblasti sú neustále vysádzané, aby príroda netrpela pre výrobu hodiniek z dreva. Kvalitné drevené hodinky so sebou nesú kus histórie, tradície a ľudského nadšenia.

Model hodiniek Alpin Matterhorn je ideálnym darčekom pre ženu, ktorá má rada variabilitu a vyhýba sa vo svojom živote stereotypu. Každá moderná, temperamentná a cieľavedomá žena ocení štýlové hodinky, ktorých remienok navyše môže meniť podľa svojej nálady. Hodinky Matterhorn majú unikátny drevený ciferník, ktorý je ozdobený drobnými krištáľmi na mieste cifier. Remienok je z prírodnej tkaniny lodén. Ide o pevnú látku, ktorá je veľmi komfortná pri každodennom nosení. Šedá farba lodénu je neutrálna a skvelo sa hodí k akémukoľvek outfitu. Dokúpte k hodinkám navyše kožený remienok a hodinky sú 2 v 1. Kožený remienok vytvára s dreveným ciferníkom rovnako krásnu kombináciu ako ten lodénový. Hodinky s jednoducho vymeniteľným remienkom sú úžasný darček pokiaľ si nie ste istý svojím výberom. Ktorá žena by sa nepotešila dvojitému darčeku? Taká snáď ani neexistuje.

damske hodinky alpin materhorn

Drevené hodinky Alpin Matterhorn sú elegantné a športové zároveň. Jemnosť im dodávajú krásne jemné kamienky na ciferníku, vďaka ktorým celkový dizajn hodiniek pôsobí unikátne a žensky. Športový vzhľad naberajú s lodénovým remienkom v šedej farbe. Praktické hodinky s možnosťou výmeny remienka sú univerzálny darček. Kožený remienok v rôznych farbách si môžete dokúpiť kedykoľvek zatúžite po novej farbe.

Vaše Vianoce budú aj tento rok čarovné, krásne, plné lásky a najmä nezabudnuteľné. Na tento výnimočný deň v roku budete spomínať každý bežný deň, keď uvidíte drevené hodinky na ruke svojej polovičky. Darčeky darované z lásky majú vždy najväčšiu hodnotu.

Mohlo by Vás zaujímať: Luxusný darček pre muža