PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Jarná móda plná farieb

Zima čoskoro končí a s postupne pribúdajúcimi slnečnými lúčmi, prichádza aj svieža jarná móda. Znovuobjavenie pestrých a pastelových tónov ide ruka v ruke s teplým jarným počasím. Jar je obdobie, kedy sa všetko okolo nás preberá k životu. Svet sa nám zdá krajší a farebnejší. Príroda ožíva a krásne kvitne.

So stúpajúcim číslom na teplomeroch, zhadzujeme vrstvy oblečenia, v ktorých sme chodili zababušení celú zimu. Hrubé pulóvre a čižmy nahrádzajú kardigány a tenisky.

V tomto článku Vám prinášame zopár tipov, ako sa zbaviť zimných zlozvykov, kombinovania tmavých farieb bez štipky nápadu.

  • Jarná príroda je pestrofarebná. Nechajte sa inšpirovať jej farebnosťou a oprášte všetky pastelové kúsky z Vášho šatníka. Čierne, šedé a tmavomodré oblečenie odložte hlboko do skrine. Ono si tam na Vás určite počká do ďalšej zimy. Jemná rúžová, žltá či modrá sú tie správne farby, ktoré dokonale dotvoria Vaše jarné outfity. Ak ste predsa len zástancom neutrálnych farieb, siahnite po doplnkoch v svetlej béžovej. V našej ponuke Waidzeit nájdete množstvo drevených hodiniek v jemných svetlých odtieňoch javorového alebo dubového dreva.

              drevene-hodinky-bratislava

  • Stále v článku hovoríme o vychádzajúcich slnečných lúčoch. Avšak zabúdame, že sú situácie, kedy sú ostré lúče oslepujúce náš zrak, doslova neznesiteľné. Aby ste sa vyhli tomuto nepríjemnému pocitu a zároveň jednoducho a prakticky doplnili Váš jarný outfit, pozrite si originálne modely slnečných okuliarov. Drevené rámy v rôznych prírodných odtieňoch vyzerajú unikátne. V kombinácii s kovom tvoria skutočne jedinečné modely, ktoré rozhodne nepatria medzi jednosezónne.

            okuliare-z-dreva-waidzeit

  • K jari jednoznačne ladia vzory. Potlače na sukniach a šatách dodajú aj obyčajnému strihu ten správny šmrnc. Kvety, prúžky či bodky vo všetkých možných veľkostiach. To všetko sa vo farebnom prevedení postará o krásny jarný outfit. Doplnky zlaďte do spomínanej béžovej a môžete vyraziť.
  • Ak sa naopak rozhodnete pre outfit v svetlých tónoch, potenciál farieb môžete smelo využiť v doplnkoch. Farebné peňaženky, topánky alebo hodinky. Kolekcia drevených hodiniek Sissy prekvitá farbami, ktoré sú ako stvorené na jarné obdobie. Sýty žltý kožený remienok, alebo pastelový ružový. Je iba na Vás, pre ktorý sa rozhodnete.

            zlte-drevene-hodinky-sissy

Pestrým oblečením a doplnkami robíte farebný svet aj všetkým naokolo. Šírte okolo seba úsmev a dobrú náladu a všetko sa Vám bude zdať krajšie a jednoduchšie. Jar je ako stvorená na nové pozitívne začiatky.

 

Mohlo by Vás zaujímať:
Ako si vybrať vhodnú veľkosť drevených okuliarov cez internet
Dámske hodinky na každodenné nosenie
Netradičné drevené hodinky s gravírovaním