PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Tip na darček pre muža

Muži a príroda tvoria nesmrteľnú dvojicu. Radi lozia po horách a sklách, radi športujú, bicyklujú, radi trávia čas v prírode. Pokiaľ je milovníkom prírody aj Vás manžel, či partner, potom pre Vás máme dokonalý tip na darček. Prírodný materiál akým je drevo dokonale vystihuje les, hory a obľúbenú turistiku. Ideálnym tipom na darček pre turistického nadšenca sú praktické výrobky z dreva.

Waidzeit má vo svojej ponuke drevené náramkové hodinky, drevené pánske náramky, či dokonca drevené okuliare. Prírodné materiály spracované do najmenších detailov zabezpečia, že obdarovaný bude neustále spätý s prírodou. A to aj počas pracovného týždňa, kedy na výlety do prírody nemá čas.

tip na darek pre muza

Športové či elegantné

Drevené hodinky na ruke sú veľmi príjemné, pohodlné a vhodné na každodenné nosenie. Široká ponuka predstavuje modely športové aj elegantné. Vybrať si môžete z množstva modelov, ktoré sú vhodné k obleku, či inému slušnému outfitu, no taktiež nájdete drevené hodinky určené k športovým a každodenným outfitom. Je iba na Vás, pre ktorý model sa rozhodnete.

Niektoré hodinky z dreva sú dokonca vhodné k obom typom oblečenia, aj k bežnému, aj k elegantnému. Univerzálne modely sú ideálne pre každého praktického muža, ktorý uprednostňuje pohodlie a nerád strieda svoje doplnky.

dreveny naramok a hodinky pre muza

Vymeniteľné remienky

  • Drevené hodinky Waidzeit majú vymeniteľné remienky. Ak sa teda rozhodnete pre celodrevený model hodiniek, na ďalší sviatok môžete oslávencovi zakúpiť kožený alebo lodénový remienok, ktorý si jednoducho v pohodlí domova vymení. Z jedných hodiniek tak môžete mať dvoje či dokonca troje odlišné.
  • Lodénové remienky sú vhodné najmä pre klasikov, ktorý neradi experimentujú. Lodén je prírodná tkanina, pripomínajúca hrubšiu látku. Ciferník k nim môžete vybrať drevený a vytvoriť krásnu kombináciu prírodných materiálov.
  • Kožené remienky sú taktiež bežné a spolu s drevom vyzerajú skvelo. Drevené modely sú napáchnuté vôňou horského prostredia Enštálu odkiaľ drevený materiál na výrobu hodiniek Waidzeit pochádza. Autentický zážitok každý deň počas nosenia štýlových a unikátnych drevených hodiniek.

Mohlo by Vás zaujímať: 

Drevené náramky

Ako si vybrať vhodnú veľkosť drevených okuliarov cez internet

Jarná móda plná farieb