PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Pánske náramkové hodinky

Muži a móda tvoria zaujímavú dvojicu. Mužov v súvislosti s módou možno rozdeliť na dve skupiny. Prvú z nich tvoria tí, ktorí pred skriňou a v nákupných centrách trávia viac času ako ženy. Ďalšia skupina mužov sa k móde stavia bez akéhokoľvek záujmu. Tí zadaní sú odkázaní na svoje polovičky a oblečú si to, čo im nachystajú. Pre všetkých pánov je však obliekanie jednoduchšie. Nemajú totiž na výber z takého množstva šiat, sukní, topov či doplnkov. Pánske outfity tvoria nohavice a tričko alebo košeľa. Žiadna zložitá matematika. Módne doplnky väčšina mužskej populácie úplne ignoruje. Avšak my vieme o jednom doplnku, ktorý majú radi rovnako muži aj ženy. Ako už názov článku napovedá, hovoríme o pánskych náramkových hodinkách.

 

Hodiniek je nespočetné množstvo

Hodiniek je na trhu naozaj nespočetné množstvo, od elegantných „oblekových“ až po športové modely. Vybrať si dokáže každý. Klasické modely sa však časom „okukajú“ a sú nudné.

Nosíte ich skôr ako nutnosť, aby ste boli stále zorientovaný v čase. To však môžete zmeniť. Pozri si ponuku nových štýlových modelov značky Waidzeit.

Waidzeit poznáte predovšetkým ako značku, ktorá vyrába drevené hodinky. Nové modely Vám však doslova vyrazia dych. Drevo je samozrejme stále hlavný prvok týchto hodiniek, no skombinované s ďalšími detailmi vytvárajú unikátne hodinky.

drevene hodinky whisky

Jednou z noviniek sú modely Barrique Grapevine. Ako už určite viete, kolekcia hodiniek Barrique je známa práve tým, že všetky modely sú vyrobene z recyklovaného dreva z vínnych sudov.

Kolekcia Grapevine je navyše inšpirovaná viničom. Pokoj, ticho a príjemná vôňa hrozna inšpirovala vytvorenie týchto troch unikátnych modelov.
Barrique Grapevine nájdete v ponuke pánskych náramkových hodiniek v troch prevedeniach.

Celodrevený model hodiniek je vytvorený zo spracovaných vínnych sudov z dubového dreva. Dubové drevo je pevné a odolné, hodinky z tohto druhu dreva sú preto ideálne na každodenné nosenie. Náramkové hodinky sú doplnené o detaily z nehrdzavejúcej ocele. Prvky v striebornej farbe dokonale ladia s neutrálnou farbou dubového dreva. Unikátny model, ktorý skombinujete s každým outfitom, či už ste športový typ alebo skôr elegantný.

hodinky so zelenym remienkom

Hodinky Barrique Grapevine nájdete v ponuke aj s kovovým remienkom. Tento model považujeme skôr za elegantnú záležitosť. Veď posúďte sami. Jemný kovový remienok z chirurgickej ocele dokonale priľne a obopne pánske zápästie. Nosenie týchto hodiniek je skutočne pohodlné. V kombinácii s dreveným orámovaním bieleho ciferníka vyzerá strieborná farba kovu skutočne pútavo.

Posledným modelom z trojice Barrique Grapevine sú náramkové hodinky s koženým remienkom. Kožený remienok v tmavozelenej farbe je vhodný pre každého klasika, ktorý nerád experimentuje. Opäť ide o model, ktorý je vhodný rovnako k obleku, ako i ku každodennému ležérnemu outfitu. Drevený ciferník je rovnaký vo všetkých troch prevedeniach, hodinky sa líšia remienkami, aby si každý našiel ten svoj vyvolený. Čistý biely a jednoduchý ciferník sa bude dokonale vynímať s akýmkoľvek remienkom. Je iba na Vás, pre ktorý z unikátnej trojice Barrique Grapevine sa rozhodnete.


Mohlo by Vás zaujímať:

Štýlové drevené náramky

Gravírovanie drevených hodiniek

Darček pre muža