PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Ideálny darček pre otca

Ideálny darček pre otca, existuje taký?

Nedá Vám to spávať, myšlienka na blížiaci sa sviatok či Vianoce sa blíži a vy stále nemáte ten ideálny darček pre otca. Mnohý z nás si tým lámu hlavu a vymýšľajú rôzne darčeky a väčšinou neúspešne. Darček by mal zaujať, vyjadriť vďaku a byť nápomocný a najlepšie aj unikátny. 

panske hodinky drevene

Darček pre otca šití na mieru

Mnohí muži majú jedinečné záľuby. Radi športujú, lovia, čítajú knihy, pracujú v záhrade či cestujú. Najdôležitejšie pri hľadaní ideálneho darčeka pre otca je spomenúť si na jeho obľúbené činnosti, či veci. Aký je Váš otec je skôr elegantný tip muža, či športový? Alebo niečo medzi tým? Je mladší, či už senior? Ako sa rád oblieka? Aká je jeho obľúbená farba?  Do akej spoločnosti chodí? Všetky tieto nápovedi a jeho záujmy Vám veľa pomôžu pri hľadaní daru.

darček pre otca drevene hodinky

Luxusné, či klasické drevené hodinky na výber je ich mnoho

Tak a keď už ste si zvážili všetky otcove záľuby, obľúbenú farbu, aký je tip, a do akej spoločnosti chodí môžete premýšľať nad darčekom. Pánske drevené hodinky ešte nie sú okukané a Váš otec ich určite ešte nemá v šatníku. Muži milujú prírodu a všetko s ňou spojené, nie nadarmo, muži sú s drevom spojený od pradávna. Prírodné drevené hodinky ponúkajú širokú škálu modelov a určite si medzi nimi vyberiete tie správne pre vášho otca.

napad na darček pre otca drevene hodinky

Aký tip drevených hodiniek je ten správny?

Klasické hodinky z dreva ako sú Maximilian minimalistickým dizajnom sú tou správnou voľbou na každodenné nosenie. Sú jednoduché ale zároveň neobyčajné. Takého hodinky sú zároveň hypoalergénne a veľmi ľahké, takže sú pre muža veľmi pohodlné. Ak je Váš otec skôr elegantný tip, ktorý sa rád oblieka do obleku, určite zvoľte elegantnejšie modely hodiniek. Veľmi elegantný je hranatý tip drevených hodiniek.

Pre milovníkov vína a vinohradníctva ale aj ekologickému prístupu ku krajine sú tu hodinky z kolekcie Barrique, tie ponúkajú širokú radu modelov od klasických až po luxusnejšie.

Miluje Váš otec whisky? Hľadáte správne, hodinky rada Whisky vznikli z dubového dreva sudu od whisky a tak otec určite ocení ich lahodný pôvod.

Niečo pre milovníkov prírody a polovníctva

Poľovníci určite ocenia modely Gamskar, Alpin,  Platzhirsch či Premium. Tieto hodinky boli pôvodne vytvorené pre milovníkov prírody a poľovníctva, je na nich výrazné logo Waidzeit s jeleňom na pozadí a preto im to môže pripomínať ich záľubu. Navyše sú tu aj modely s koženým remienkom, ktorý je pri každodennom živote pohodlnejší.

idealny darček pre otca drevene hodinky

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

Tip na darček pre muža

Drevené hodinky pánske

Drevené hodinky s venovaním