PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Fashion oblečenie - Jednoduchý outfit na bežný pracovný deň

Ani Vás nebaví každý deň tráviť 30 minút pred skriňou a vymýšľať najrôznejšie kombinácie? Plný šatník oblečenia, no Vy si nemáte čo obliecť. Tento príbeh pozná asi každá žena. Fashion oblečenie, ktoré by bol pohodlné a štýlové zároveň. Možno Vás prekvapí, keď povieme, že presne taký outfit vytvoríte z dvoch základných kúskov, ktoré určite vo Vašom šatníku nájdete! Čítajte ďalej a dozviete sa o akých kúskoch hovoríme.

Medzi úplné „basics“ v každom dámskom aj pánskom šatníku patria jednoznačne dobre sediace rifle. Už dávno neplatí, že rifle sú príliš neformálne a vhodné iba pre nižšie ročníky. Rifle, ktoré Vám krásne tvarujú postavu, si môžete pokojne vziať aj k lodičkám, či sandálom na opätku. Zdajú sa Vám rifle nudné a už ste z tých svojich otrávené? Oživte Vaše obnosené rifle jednoduchým spôsobom. Vykasajte si ich nad členky!

Drevené doplnky všetko doladia

Áno čítate správne. Vykasané rifle približne na trojcentimetrový lem oživia váš všedný každodenný outfit. Chystáte sa do práce, či len tak do mesta? Vhodnou obuvou si tento štýl ľahko prispôsobíte každej situácii. Elegantné topánky do práce, tenisky do mesta a je to. A čo si vziať na vrch? Predsa obyčajné jednofarebné tričko. Biele tričko navyše perfektne zvýrazní Vaše dovolenkové opálenie. Letný outfit je na svete. Jednoduché, pohodlné a predsa štýlové. Presne ako ste chceli! Outfit, ktorý si zamilujete však nie je kompletný bez tých správnych doplnkov. A na šperky, ktoré určite upútajú pozornosť máme pre Vás jeden tip. Štýlové drevené hodinky. Dokonale doplnia každé fashion oblečenie. Zo širokej ponuky si určite vyberiete! Okrem krásny drevených modelov si môžete vyberať aj z kombinácie dreva s kožou. Biele tričko, modré rifle a farebný remienok na hodinkách? Existuje snáď dokonalejší letný outfit? Podľa nás nie!

damske drevene hodinky z kolekcie sissy

Drevené hodinky sú skvelý doplnok pre každého. Zo širokej ponuky dámskych či pánskych hodiniek vyberiete vhodný darček aj pre toho najnáročnejšieho oslávenca. 

Aké by to bolo leto, keby ste svoj jednoduchý outfit nedoplnili slnečnými okuliarmi? Drevené slnečné okuliare sú ideálnym doplnkom na každý deň.  Pohodlné nosenie každý deň a štýlový zladený vzhľad. Aké jednoduché je vytvoriť outfit, keď máte tie správne doplnky. Tak čo ešte stále neviete, čo na seba?

Mohlo by Vás zaujímať: Výhody nosenia drevených hodiniek