PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Drevené okuliare na leto

Leto je pre mnohých najobľúbenejšie ročné obdobie. Všetko krásne kvitne, vonku je príjemne teplo, obliekame sa ľahko a nemusíme nosiť tri vrstvy hrubého oblečenia. Dni sú dlhé a slnko zapadá neskoro večer. Intenzívne slnečné lúče nám prinášajú pocit šťastia a všetko ide akosi lepšie a ľahšie. Hlavne po dlhej mrazivej zime je teplé letné počasie ideálne.

drevene slnecne okuliare

S letom súvisia aj najdlhšie prázdniny v roku, dovolenky a výlety. Skrátka dokonalé ročné obdobie. Na dovolenky v lete je potrebné zbaliť viacero základných vecí, ktoré sú nevyhnutnosť. Okrem opaľovacieho krému, plaviek a osušky sú potrebné aj kvalitné slnečné okuliare.

jedinečne slnečne okulaire z dreva

Slnko je počas horúčav čoraz agresívnejšie, preto je dôležité chrániť si nielen pokožku ale aj zrak. Kvalitné slnečné okuliare by mali byť základnou výbavou každého, kto sa chystá na letnú dovolenku.

moderne slnečne okulaire z dreva

Ako si vybrať ten správny tvar? 

Vybrať si z množstva rôznych dizajnov, tvarov a veľkosti môže byť poriadne náročné. Preto Vám prinášame typ na štýlové slnečné okuliare, ktorých kúpu rozhodne neoľutujete. Unikátne modely Waidzeit slnečných okuliarov sú z dreva. Drevené rámy vyzerajú naozaj jedinečne.

Okrem výzoru treba však zdôrazniť aj ich funkčnosť a kvalitu. Waidzeit slnečné okuliare z dreva majú sklá, ktoré dostatočne ochránia Váš zrak. Ich odľahčené drevené rámy zabezpečia, aby sa Vám nosili pohodlne a príjemne počas celého letného dňa a to nie len na dovolenke ale aj bežný deň po ceste do práce.

kvalitne slnečné okuliare z dreva

Drevené rámy okuliarov

Pevné tmavé ebenové drevo, orechové či svetlá čerešňa. V ponuke drevených okuliarov nájdete rôzne druhy drevených rámov. Všetky sú spracované do najmenších detailov tak, aby ich nosenie bolo neopakovateľné.

Doplňte štýlový dovolenkový outfit krásnymi slnečnými okuliarmi z dreva a budete stredobodom pozornosti celej pláže. Moderné okrúhle modely nenechajú chladnou žiadnu nákupnú maniačku. Vyberte si zo širokej ponuky drevených okuliarov Waidzeit a Vaša dovolenka bude zas o niečo príjemnejšia.

Mohlo by Vás zaujímať:

Ako si vybrať vhodnú veľkosť drevených okuliarov cez internet

Sú drevené okuliare tie pravé pre Vás?

Tip na darček pre muža