PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Drevené náramky

Drevené hodinky sú už dobre známym módnym doplnkom. Netrvalo dlho a stali sa obľúbenými medzi všetkými vekovými generáciami. Ich dizajn je štýlový no zároveň jemný. Preto si z rôznorodej ponuky vyberú teenegeri, ako aj ich rodičia či starí rodičia. Drevené hodinky sú univerzálny doplnok pre všetkých. Keďže sa tešia veľkej obľube. Preto sme priniesli na trh aj jedinečné drevené náramky. Nie sú to však tuctové, nezaujímavé, korálkové náramky. Ide o módny doplnok, ktorý je doslova unikátny. Náramky Waidzeit majú originálny a nadčasový dizajn, ktorý Vás očarí.

naramok z dreva

Štýlové a moderné náramky z dreva sú vhodné aj pre dámy, aj pánov. Pýtate sa, ako je to možné?

 

Náramky z kolekcie Element sú navrhnuté tak, aby dokonale sadli na ženské zápästie a rovnako aj na mužské. Ich dĺžka je totiž nastaviteľná. Všetci vieme, že útle dámske zápästie a mohutné pánske, nemôžu mať jednotnú hrúbku.

 

Náramok Element je vymyslený tak, aby sa dal jednoducho prispôsobiť pridaním alebo odobraním jednotlivých dielikov.
Náramok Element nájdete v štyroch štýlových prevedeniach. Na výber máte drevo orechové, dubové a dokonca i vzácne ebenové. Náramky z dubového a orechového dreva majú prírodnú surovú až stredne hnedú farbu. Doplnené sú kovovými detailmi v striebornej, ale i zlatej farbe. Čierny náramok z ebenového dreva je doplnený o unikátne kovové prvky vo farbe ružového zlata. Je skutočne náročné vybrať si iba jeden. Unisex náramky sú skrátka doplnok, ktorým zaručene nešliapnete vedľa.

Náramky z kolekcie Duo Element sú určené iba pre pánov. Ich rozmery sú o niečo masívnejšie, keďže ide o pánsky módny doplnok. Na rozdiel od náramkov Element majú dva rady kovových detailov. Kovové prvky sú tentokrát prevedené v striebornej farbe a náramok Duo Element z whisky sudu má tmavošedé kovové prevedenie. Tmavý kov v kombinácii s jemnou farbou dubového dreva, dokonale vyniká. Zapínanie náramkov je taktiež kovové a masívne. Unikátny doplnok, ktorý nadchne každého muža.

duo dreveny naramok

Drevené náramky sú dokonalými nápadmi na darček i pre tých najnáročnejších.

Nie všetci muži sú zástancami doplnkov, avšak štýlový drevený náramok neodmietne žiadny z nich. Drevo je spracované do posledného detailu. Každodenné nosenie náramkov je preto pohodlné a príjemné. Ste žena a predsa Vás viac zaujal masívny pánsky náramok Duo Element? Žiadny problém. Pokojne si vyberte jeden z nich a dĺžku Vám jednoducho prispôsobíme.

Náramky od Waidzeit vyniknú skvelo v kombinácii s hodinkami. Či už uprednostňuje drevený, kožený alebo lodénový remienok hodiniek. Pokiaľ Vaše hodinky doplníte o drevený náramok, vznikne kombinácia, do ktorej sa bezhranične zamilujete. Vyberte si svoje nadčasové módne doplnky a obdarujte svojich najbližších.

Mohlo vy Vás zaujímať: Hodinky z dreva sú novým trendom