PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Drevené hodinky pánske

Elegán alebo skôr športový typ?

Drevené hodinky Waidzeit sú vhodné pre každého. Nezáleží aký štýl obliekania uprednostňujete, ani čo vyžaduje Vaša práca. Ak ste v práci za slušného, no v súkromí Vám viac vyhovuje ležérna pohodlná móda hodinky z dreva sú správna voľba. Svojim dizajnom sú ako stvorené pre oba štýly.

V ponuke Waidzeit nájdete množstvo rôznych modelov, od jemných nenápadných až po výrazné masívne hodinky z dreva. Je iba na Vás ktorý model si vyberiete.

Alpská klasika

Hodinky z kolekcie Alpin sú zaujímavé svojou variabilnosťou. Majú lodenový alebo kožený remienok, ktoré v kombinácii s dreveným orámovaním ciferníka skutočne vynikajú. Navyše je možné tieto remienky meniť. Takže, ak si kúpite model s lodénovým remienkom, neskôr z obkukaného modelu jednoducho  a v pohodlí domova vyčarujete behom pár minút nové hodinky.

klasicke moderne hodinky pre pana

Pre vinárov 

Špeciálna kolekcia Barrique sa v poslednom období rozrástla o nádherné nové modely. Prečo hovoríme špeciálna? Ide o hodinky, ktorých drevo je získavané z recyklovaných vínnych sudov. V týchto sudoch kedysi zrelo kvalitné francúzske víno a dnes ho môžete hrdo nosiť na svojom zápästí. K Barrique modelom pribudli aj hodinky Whisky, ktorých drevo pochádza z whisky sudov. Unikátne modely vhodné pre každého pôžitkára.

hodinky pre muza

Farebné ladenie

Modely Max sú unikátne práve svojimi opäť jednoducho vymeniteľnými remienkami. Vybrať si môžete spomedzi drevených, lodénových a dokonca aj kožených remienkov v rôznych pestrých farbách. Ideálny model na leto, ktoré krásne osvieži každý nudný bezfarebný outfit. Zladiť sa môžete dokonca i so svojou polovičkou. Tej hodinky vyberiete v dámskej kolekcie obdobných modelov Sissy.

drevene farebne hodinky pre pana

mestský elegán

Asi najvýraznejšie a najextravagantnejšie sú modely kolekcie Pionier. Ide totiž o drevené hodinky, ktorých ciferníky majú hranatý tvar. Ostré hrany na mužskom zápästí pôsobia skutočne unikátne. Na eshope ich nájdete v jemnej surovej drevenej farbe, tmavej hnedej, či dokonca v červenej a zelenej farbe. Tieto dve extravagantné farby predstavujú kvalitné a odolné santalové a javorové drevo.

klasicke hodinky pre pana

klasik s vkusom pre detail

Unikátom medzi pánskymi drevenými hodinkami sú jednoznačne vreckové hodinky. Klasika, ktorú ocení každý gentleman a elegán. Krásny okrúhly ciferník s dreveným orámovaním zavesený na jemnej  striebornej retiazke z nehrdzavejúcej ocele. Čerešničkou na ciferníku je malý nenápadný dátumovník, ktorý vreckovým hodinkám dodáva na praktickosti.

vreckove hodinky pre pana

Ponuka Waidzeit drevených hodiniek je naozaj široká. Pozrite sa na eshop a presvedčte sa sami. Štýlové drevené hodinky môžu zdobiť aj Vaše zápästie.

Mohlo by Vás zaujímať:

Tip na darček pre muža

Darček pre poľovníka

Drevené hodinky s venovaním