PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Darček na Valentín pre muža

Darček na Valentín pre muža je každoročné naháňačka za dokonalým darčekom, ktorý vyjadrí lásku, padne mu ako uliaty a zapáči sa mu. Darovať mužovi na Valentín drevené hodinky s venovaním je výborný nápad. Hodinky nosia muži veľmi radi.


Hodinky sú pre mužov jedným z mála doplnkov, ktoré nosia. Tričko, košele či nohavice sa pánom kupujú veľmi ťažko. Trafiť sa do vône, ktorá by sa im páčila je takmer nemožné, a preto ani parfum nie je dobrý nápad. Riešením je darček na Valentína kupovať spolu, ale potom stratí efekt prekvapenia.

Darček na Valentín pre muža drevene hodinky


Prečo však drevené hodinky ako darček na Valentína pre mužov?


Hodinky má v šatníku určite každý správny gentleman, ale drevené určite nie. Pánske drevené hodinky sú veľmi unikátne. Hodí sa na ruku milovníkom prírody, elegancia a s dobrým vkusom.


Na výber je dnes už naozaj veľa typov, už nie sú na trhu len obyčajné mohutné nevkusné hodinky, ktoré môžete vidieť na mnohých obchodoch. Naša firma ide s dobou a vyvíja jedinečné designy, ako nemôžete nájsť takmer niekde v Európe. Kombinácia dreva, kože, polodrahokamov a kovu vo fantastickom dizajne od Waidzeit.


Ako si vybrať drevené hodinky z ponuky?


Vybrať si je naozaj veľmi jednoduché. Rozmyslite si, či je Váš pán Dokonalý skôr športový typ, alebo elegantný. Ak je to športovec, budú sa mu určite hodiť hodinky z kolekcie Alpin. Sú ideálne pre vášnivého turistu i do prírody.


Lodenovú remienok padne ako uliaty, hodinky z dreva sú veľmi ľahké a nezaťažujú zápästia, ani pri dlhšej námahe. Alpský dizajn sa hodí naozaj každému, stačí si len vybrať. Ceny sú veľmi priaznivé a na bok ciferníku môžeme vygravírovať akýkoľvek text.

panske drevene hodinky waidzeit


Je Váš pán elegán, milovník dobrého vkusu a bude nosiť hodinky skôr do práce? Elegantné hodinky z kolekcie Barrique a Whisky navyše sebou nesú starý príbeh skvele vyzretého vína či whisky. Milovník vína či whisky si prídu tiež na svoje.
Máte doma ekologického aktivistu?

Hodinky z dreva sú ideálny darček na Valentín pre muža! Tieto pánske drevené hodinky sa vyrábajú z drevených sudov, v ktorých zrela whisky či víno. Nemožné! Vymysleli sme produkt, ktorý využíva už raz použité materiály, a šetrí tým prírodné drevo od nadmerného využívania.

Darček na Valentín
Drevené hodinky s venovaním ako darček na Valentín


Radšej by ste išli do čisto drevených tmavých hodiniek napríklad z orechového dreva? Hodinky z edície Maximilian sú dokonalé! Sú to najobľúbenejší hodinky našich zákazníkov. Sú unikátne veľmi moderné a poskytujú možnosť gravírovanie na celej zadnej viečko ciferníku. Vymyslite si svoj vlastný text alebo nám pošlite návrh.

Darček na Valentín pre muža hodinky s gravirovanim
Drevná hodinky s venovaním sú ideálny darček na Valentína pre mužov. Darovať dar s osobným vyznaním lásky zaručí, že sa trafíte do čierneho a vyberiete ten najkrajší darček na Valentín!

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

Darček pre manžela

Drevené hodinky s venovaním

Pánske náramkové hodinky