PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Dámske náramkové hodinky

Ženy a móda sú kapitola, ktorú by sme mohli rozoberať donekonečna. Každá má iný vkus, štýl. Niektoré uprednostňujú jednoduché športové outfity, iné si zasa potrpia na ženské prvky, ako sukne, šaty a blúzky. Jedno však majú všetky ženy spoločné. Ich láska k šperkom a módnym doplnkom sa skrátka nezaprie. Pozornosť väčšiny dám upúta všetko, čo je lesklé. Ženy sú rodené straky a nakupovanie doplnkov patrí k ich obľúbeným činnostiam. Pokiaľ je však doplnok krásny a zároveň kvalitný a praktický, spĺňa všetko, čo si jedna nákupná maniačka môže priať.

Dámske náramkové hodinky sú presne ten druh módneho doplnku, ktorý má aj inú, ako estetickú funkciu. Keď však zároveň môže štýlovo dotvárať aj outfit, prečo to nevyužiť. Z množstva ponúkaných modelov na našom trhu si vyberie aj tá najnáročnejšia maniačka. V poslednom období sa však veľkej obľube tešia aj drevené hodinky Waidzeit. Svojím spracovaním sú odlišné od klasických modelov, no zároveň sú nadčasové a jedinečné.

dámske náramkové hodinky

Novinky v ponuke

Medzi najnovšie modely v ponuke patria jednoznačne náramkové hodinky z kolekcie Barrique Grapevine. Kolekcia Barrique je známa práve pre pôvod dubového dreva, z ktorého sú hodinky z tejto kolekcie vyrábané. Dubové drevo je totiž recyklované z sudov, v ktorých zrelo kvalitné francúzske víno. Okrem šetrenia životného prostredia, tak navyše môžete nosiť krásny nadčasový model, ktorý zaručene zaujme vaše okolie.

Hodinky z rady Grapevine nájdete v ponuke v troch prevedeniach. Celodrevený model je unikátny svojou kombináciu s chirurgickou oceľou. Detaily z kovu pôsobia s prírodnou farbou dreva skutočne štýlovo.

To všetko dotvára štýlový biely ciferník. Ciferník je jemný a jednoduchý, doplnený ručičkami a logom v rovnakej striebornej farbe. Zapínanie hodiniek je taktiež kovové, pevné a kvalitné.

Kožený model hodiniek Barrique Grapevine Vás upúta nádhernou sýtou smaragdovozelenou farbou. Štýlový kožený remienok v tejto farbe pôsobí moderne a nadčasovo. Opäť je doplnený bielym ciferníkom, čo vytvára krásny farebný kontrast. Kožený remienok je veľmi pohodlný a príjemný na nosenie. Ak sa bojíte experimentov s dreveným remienkom, neváhajte a siahnite po koženej klasike.

whisky hodinky s kovovym remienkom

Štýlovú trojicu uzatvára ikonický model s kovovým remienkom. Elegantný jemný remienok v striebornej farbe pôsobí krásne a žensky. S dreveným orámovaním bieleho ciferníku dokonale ladí. Prírodná farba dubového dreva spolu s chirurgickou oceľou v strieborne farbe je v jedinečnej harmónii. Kovový remienok je nastaviteľný, preto sa nemusíte obávať, že Vám hodinky budú z ruky padať. Remienok sa prispôsobí užšiemu aj širšiemu zápästiu. Jeho nosenie je taktiež veľmi pohodlné, nakoľko je ľahký a krásne priľne aj na krehkú ženskú ruku.

Drevenými hodinkami Waidzeit nepokazíte žiadny outfit. Práve naopak, každý outfit bude ešte unikátnejší, ak ho ozvláštnite týmto netradičným módnym doplnkom. Hodinky z dreva zaujmú nie len každého módneho nadšenca ale aj všetkých milovníkov prírody.

Mohlo by Vás zaujímať: 

Jarná móda plná farieb
Dámske hodinky na každodenné nosenie
Drevené hodinky vo svete módy