PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Dámske hodinky na každodenné nosenie

Každá žena pozná ranné prezliekanie sa pred zrkadlom. Nič spolu zrazu neladí, pomaly, ale isto viete, že prídete neskoro a vy si jednoducho nemáte čo obliecť. Týmto ranným zmätkom sa dá úspešne vyhnúť. Ako? No predsa tak, že si zaobstaráte správne doplnky. Vtedy nemusíte riešiť, čo máte na sebe. Každý jednoduchý outfit dokonale doplnia drevené hodinky.

Správny doplnok

sissy damske drevene hodinky waidzeit

Hodinky sú ideálnym doplnkom, či už idete do práce, do mesta alebo na víno s kamarátkou. Okrem praktickosti sa skvelo hodia ku každému outfitu. A vy už meškať určite nebudete. Vo Waidzeit je naša ponuka dámskych hodiniek naozaj široká. Od klasických elegantných modelov, po výrazné, či športové. U nás si ten správny model pre seba vyberie každý. Stačí si ujasniť aký model hľadáte.

Drevené hodinky sú zaujímavý doplnok, ktorý upúta pozornosť každého okoloidúceho. Pokiaľ ste neradi stredobodom alebo ste jednoducho zástancom tých všedných hodiniek, pozrite si modely s koženými remienkami. Niektoré z našich hodiniek sú totiž prispôsobené, aj na kožený, aj na drevený remienok. Ak Vás jeden po čase prestane baviť, ľahko ho vymeníte za druhý.

Kolekcia hodiniek Sissy dokonca ponúka pestrofarebné kožené remienky. Vaše hodinky tak môžete meniť podľa nálady, či podľa ročného obdobia. Citrónová žltá je dokonalá na leto, jeseň prečkáte s bordovým remienkom, na zimu si zaobstarajte drevený, ktorý Vám bude pripomínať teplo kozubu a hriať Vás počas studených zimných dní. Na jar sa hodí zelený, ktorý symbolizuje prebudenie prírody po dlhej zime. Hodinky na ruke máte stále rovnaké, no predsa iné. Tento model je aj super darček pre každú módnu maniačku. Farby si môže ladiť napríklad aj k outfitom a striedať ich pokojne každý deň. Výmena remienku je veľmi jednoduchá a zvládne ju každý.

Prírodný materiál

Naše drevené hodinky sú vyrábané z tých najkvalitnejších odrôd dreva. Na ich výrobu využívame orechové drevo, dubové, borovicové, javorové, santalové či ebenové. Čo je na našich hodinkách špeciálne je to, že farba dreva je prírodná, bez umelých farbív. Hodinky majú teda odtieň podľa danej odrody. Nemôže sa preto stať je dvoje rovnakých hodiniek bude úplne identických. Každý kus drevených hodiniek Waidzeit je originál. Preferujete výrazné hodinky? Modely Pionier s hranatým ciferníkom budú tá správna voľba. Červená farba santalového dreva je krásna a výrazná. Ak ste zástancami jemnejších doplnkov ulahodia Vám hodinky z dubového, či orechového dreva s jemnými krištálikmi na ciferníku. 

Originálny darček

Všetci dobre vieme, že ženy a šperky idú dokopy. Každá správna straka ocení ak ju obdarujete šperkom. Avšak elegantné retiazky či náramky sa nedajú nosiť stále a na každú príležitosť. Hodinky sú preto ideálnym typom, ako darovať „šperk“ na každodenné nosenie. Pokiaľ sa bojíte vybrať farbu alebo sa neviete rozhodnúť, vyberte model, ktorému sa dajú meniť remienky. Ľahko dokúpite iný a obdarovaná bude určite nadšená.

Mohlo by Vás zaujímať: Vianočný darček pre ženu