PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Dámske drevené hodinky, ktoré sú tie pravé pre Vás?

Naše dámske drevené hodinky Waidzeit sú stelesnením elegancie, šmrncu a vkusu zároveň. Navyše sú vyrábané s úctou k prírode. Na ich produkciu využívame materiály akými sú drevo, korok, oceľ, koža či lodén, materiál vyrábaný z ovčej vlny priamo v Alpách. Čerešničkou na torte sú už len polodrahokamy a perleť pre dokonalé „doťuknutie“ našich skvostných hodiniek. 

Ktoré hodinky sú tie pravé pre mňa ?

Každá žena je jedinečná, každá má iný vkus a požiadavky, ale niečo máme predsa len spoločné – nevieme si vybrať. Muži tomu nerozumejú. Ako môžeme stráviť hodiny pri výbere medzi dvoma takmer rovnakými vecami? Áno takmer, pretože nám záleží aj na najmenších detailoch. 

drevené dámske hodinky

Pokúsime sa Vám priblížiť naše dámske drevené hodinky Waidzeit tak, aby sa Vám vyberalo ľahšie, či už sú hodinky pre Vás alebo Vašich najmilších.

Elegantné drevené hodinky pre ženu 

Také sú, naše drevené hodinky Grapevine. Sú minimalistické a vhodné na každodenné nosenie do práce, ale aj na špeciálne príležitosti. Drevo, z ktorých sú hodinky vyrobené, slúžilo predtým ako sud, v ktorom dozrievali francúzske a rakúske vína a tak sa v ňom zapísali tóny vína, má jedinečne jemné sfarbenie a dokonalé vzory. 

Tieto hodinky sú naozaj atraktívnym kúskom a ponúkame ich v troch prevedeniach – s remienkom z chirurgickej ocele, z kože a nechýba aj kombinácia dreva a nehrdzavejúcej ocele. 

Dámske hodinky na každý deň

Ak hľadáte niečo, čo by sa Vám hodilo k sukni či k šatám, rifliam, ale aj k teplákom, aby ste aj počas lenivých a upršaných dní vyzerali naozaj dobre, naše drevené hodinky sú na to ako stvorené. 

Pokiaľ  máte radi farby, vyberte si z našej kolekcie drevených hodiniek Sissy, ktoré sú vyrábané z orechového dreva a náramky ponúkame v niekoľkých farebných prevedeniach.

dámske hodinky z dreva

Okrem toho máte na výber elegantnejší kožený náramok alebo ležérnejší, vyrobený z lodénu - ovčej vlny. Takýto kúsok by nemal chýbať v žiadnom ženskom šatníku. 

Drevené dámske hodinky Sissy sú cenovo dostupnejšie, no na ich kvalite to nič nemení. Japonský quartzový strojček, ktorý sa radí medzi tie najlepšie, Vám zaručuje Švajčiarsku presnosť.

Luxus na prvý pohľad

Ak hľadáte kúsok, vďaka ktorému budete neprehliadnuteľná, vyberte si zo širokej ponuky dámskych hodiniek Barrique alebo Gin. Ak ste navyše milovníčkou vína, tieto hodinky sú ako stvorené pre Vás. Sú vyrábané z dubových sudov, v ktorých predtým dozrievali tie najlepšie francúzske vína. 

dámske drevené hodinky

Ak by ste chceli mať hodinky ešte o niečo unikátnejšie, dajte si na naše hodinky vygravírovať svoje iniciály alebo to, čo vás vystihuje najlepšie. Jedinečnosť máte garantovanú.


Výrazný ciferník vložený do jarabinového, dubového alebo orechového dreva a jemný kožený náramok - to sú drevné hodinky Alpin. Sú očarujúce.  Kombinácia dreva a kože je nestarnúca klasika, ktorou nič nepokazíte. 

drevené hodinky pre ženu

Ozdobte sa náramkom

Drevené náramky sú súčasťou už takmer každej ruky. Ak hodinky využívate iba zriedka no od našich hodiniek neviete odtrhnúť zrak prezrite si tie najväčšie skvosty medzi drevenými náramkami. Waidzeit náramky sú kombináciou dreva a chirurgickej ocele. 

dámske hodinky waidzeit

Sú unikátne, vhodné na každú príležitosť ak k akémukoľvek oblečeniu. Dokonale Vás ozdobia a z každodenného outfit-u sa stane jedinečný. 

Čarovné darčekové balenie

Úplnou bodkou sú už len krabičky, do ktorých Váš šperk zabalíme. Každá môže byť jedinečná. Na Vaše želanie na krabičku vygravírujeme meno alebo krátke venovanie, ktoré poteší každého, či už budú hodinky pre mamu, sestru, kamarátku, priateľku, alebo chcete urobiť radosť sama sebe.

 

Mohlo by Vás zaujímať: 

Dámske náramkové hodinky

Skvelé tipy na darčeky pre ženy

Netradičné drevené hodinky s gravírovaním