PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Čo si obliecť na prvé rande

Stresy, motýle v bruchu, nervozita. Ten pocit pred prvým rande pozná asi každá žena. Obliecť sa tak, aby to nebolo príliš vyzývavé, príliš elegantné ani príliš staromódne. Nechcete pôsobiť tak, že ste pred skriňou strávili dva dni, ale ani prísť na rande v teplákoch. Existuje zlatá stredná cesta? Ako sa obliecť a nič nepokaziť? Ak neviete čo si obliecť na prvé rande, čítajte ďalej a my Vám dáme zopár overených tipov a trikov, ako na prvom rande vyzerať dobre a cítiť sa ešte lepšie!

Ako prvé sa pokúste zistiť kam sa Vás chystá zobrať. V prípade, že idete jazdiť na koňoch alebo hrať tenis, nebude vhodné prísť v letných šatočkách. Väčšina mužov však nemá veľmi rozvinutú fantáziu a preto sa 90% prvých rande odohráva v reštaurácii, v kaviarni, prípadne v kine. Vo všetkých týchto troch prípadoch sa môžete obliecť podľa vlastného uváženia a vlastného komfortu.

Najväčšia klasika na prvé rande sú kratšie „koktejlové“ šaty. Je to overený outfit, ktorým zaručene nič nepokazíte. Vziať si k nim môžete lodičky, či nízke sandále, do ruky malú kabelku a môžete vyraziť. Pokiaľ ide o poobednú kávu pokojne vyrazte v džínsoch, v blúzke a teniskách. Ležérny športovo-elegantný outfit je na poobedné rande ako stvorený.

Najdôležitejšie je, aby ste sa v tom, čo máte oblečené, cítili sama sebou. Nehrajte sa na niekoho iného. Buďte prirodzená a uvoľnená. Keď nemáte rada tesné šaty nedávajte si ich na prvé rande. Keď nemáte rada tenisky, obujte si lodičky. Keď sa nelíčite, nenalíčte sa ani na prvé rande. Keď sa naopak líčite rada a výrazne, upravte sa tak aj teraz. Ak sa budete snažiť byť iná ako v skutočnosti ste, budete nervózna, budete sa neustále kontrolovať a muž si to veľmi rýchlo všimne. Pozval Vás na rande, tak sa mu určite páčite preto, aký dojem ste naňho urobili. Nesnažte sa ho zmeniť.

damske drevene doplnky

Môžeme povedať, že Váš outfit je asi polovica úspechu na prvom rande. Pretože, ako ste sa dočítali v posledných riadkoch to, ako ste oblečená má vplyv nato, ako sa cítite. Keď Vám je najlepšie v jednoduchom tričku a nohaviciach, smelo do toho! V tom prípade upriamte Vašu pozornosť na doplnky.

Drevené doplnky na prvé rande?

Drevené kvalitne spracované hodinky perfektne doplnia Váš outfit na rande, nech sa rozhodnete akokoľvek. Elegantné šaty či rifle. Drevené hodinky sú tak štýlové, že ich ľahko zakomponujete do elegantného aj športového outfitu. V našej ponuke nájdete hodinky v rôznych kombináciách dreva a kože alebo dreva a chirurgickej ocele. Vyberie si každá z Vás.Preto sa nemusíte obávať, že by na rande nastalo trápne ticho. Vyrozprávať príbeh výroby drevených hodiniek v rakúskych horách, Vám zaberie istý čas a určite si vďaka nim nájdete aj spoločnú reč. Neváhajte a vyberte si tie, ktoré Vás oslovia najviac.

Mohlo by Vás zaujímať: 5 typov ako využiť drevené hodinky