PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Plánovanie svadby a dary pre snúbencov

Plánovanie svadby je od nepamäti veľkou udalosťou, a i keď dnes sa už do popredia dostávajú menšie, komornejšie svadobné hostiny, stále je plánovanie bohaté, čo do času aj rôznorodosti svadobných príprav. 

Požiadaním o ruku to všetko len začína. Prvé emócie dojatia a radosti o chvíľu vystrieda vzrušenie a očakávania príchodu veľkého dňa v živote nevesty a ženícha.

Načo všetko by ste pri plánovaní svadby mali myslieť

Veľkosť svadby

To je azda najzákladnejšia otázka, ktorú si snúbenci musia položiť. Veľa neviest túži po tradičnej veľkej svadbe so všetkými priateľmi a rodinnými príslušníkmi, veď sa vydávajú len raz za život.

No na druhej strane tohto želania stojí rozpočet a financie, ktoré na svadbu máte vyčlenené. Mnohé páry sin a svadbu berú aj pôžičky, alebo očakávajú, že sa im investícia vráti v podobe svadobných darov. Zodpovedanie tejto otázky je skutočne kľúčové, taktiež aj pre ďalšie prvky svadobnej hostiny.

Miesto obradu a termín svadby

Budete sa brať na obecnom úrade alebo v kostole? Je váš vytúžený kostol v deň vášho obradu voľný? Nebudete musieť kvôli obsadenosti termín svadby meniť? Zvoľte si svoj termín svadby s rozvahou, aby na váš veľký svadobný deň nepripadla streda alebo iný deň, ktorý by nemusel hosťom ale aj vám vyhovovať. 

Miesto svadobnej hostiny

Obľúbené a veľmi romantické miesta na svadobnú hostinu sú malé zámočky a kaštiele, ktorých je po Slovensku viacero, no termíny majú väčšinou zjednané na niekoľko mesiacov dopredu. Preto sa ponáhľajte a riešte to skôr ako neskoro.

Les, pláž, záhrada = aj to môžu byť pre vás správne voľby, ak ste sa rozhodli pre menšiu tematicky ladenú svadbu s najbližšími.

Hostia

Otázka počtu hostí súvisí s výškou vášho svadobného rozpočtu. Preto budte dôslední a pozorní.  Suma konzumného na hlavu sa bežne ráta od 35 do 70 euro podľa vašich kritérií a úrovne gastronómie, či prenajatých priestorov. 

Ďalšie prvky svadobného plánovania

Nevesty a ženíchovia určite nezabudnú na svoj svadobný odev. Hlavne pre nevesty je toto najkrajšia časť svadby vôbec. Ktorá z nás si samu seba ešte nepredstavovala v šatách? Svadobné prstene, výslužky pre svadobčanov a svadobné dary pre rodičov a družičky, sú ďalšou neopomenuteľnou časťou svadobných príprav.

Svadobné oznámenia

Svadobné oznámenia sú samostatnou kategóriou a patrí jej logicky veľká dôležitosť. Oznamujú tento veľký deň a zároveň pozývajú svadobných hostí. Sú tak nositeľom tých najdôležitejších informácií, a preto by ich prevedenie a vyhotovenie malo mať určitú vážnosť a oficiálnosť.

Ak však patríte k ľuďom, ktorí sú aj pri takejto udalosti bezstarostní a milujú humor, ponuka svadobných oznámení je dnes skutočne široká a vyberie si každý.

svadobné oznámenia

Svadobné oznámenia od Laris Design ponúkajú oboje, klasiku postavenú na tradíciách ale aj nové, inovatívne vzory a dizajny, ktoré vás potešia, či rozosmejú. Nájdete tu nádherné kvetinové variácie vo farebných kombináciách, ktoré navodzujú dojem luxusu.

svadobné oznámenia laris design

Tlačia na rôzne kreatívne papiere digitálnou technológiou, ale taktiež veľmi žiadanou zlatotlačou. Kreatívne dizajny pre páry, svadobné oznámenia s fotografiou alebo minimalizmus. Svadobné oznámenia Laris Design sú správnou voľbou.

Svadobné dary pre nevestu a ženícha

Snúbenci v týchto dňoch čoraz častejšie obdarovávajú seba navzájom darčekom, ktorý je trvácny a kvalitný a poskytne tak pečať tomuto veľkému rozhodnutiu. Medzi vhodné alternatívy takýchto darov patria rôzne šperky, prstene, náramky, náhrdelníky s originálnym gravírovaním.

No v poslednom čase zažívajú boom drevené hodinky. Sú vyrobené z kvalitného dreva. Rôzne druhy dreva aké je orechové, borovicové, či dubové. Dubové drevo pochádza z vínnych sudov z domácich rakúskych vinárstiev.

svadobný dar pre snúbencov

Vďaka tomuto faktu ponúkajú niečo výnimočné. Nadčasovosť, históriu, a eleganciu s múdrosťou, ako hodnoty, ktoré v sebe vinárske odvetvie má.

Zaujmú na prvý pohľad, na ruke dobre sedia, majú príjemnú teplotu a predsa - drevený povrch je ľuďom bližší ako kovový, ktorý je pri hodinkách bežný. Na zadnú stranu hodiniek snúbenci gravírujú svoje vyznania, ale dátumy svojich veľkých dní.

Mohlo by Vás zaujímať: 

Dámske drevené hodinky, ktoré sú tie pravé pre Vás?

Drevené hodinky