PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Odpovede na Vaše otázky o drevených hodinkách!

Drevené náramkové hodinky sa môžu na prvý pohľad zdať ako každé iné náramkové hodinky. Avšak, keby to tak bolo, nečítali by ste teraz tento článok. Drevené hodinky sú nadčasový kúsok ako aj mnoho ďalších hodiniek, no majú v sebe viac, ako akékoľvek iné hodinky. V tomto článku sa dočítate odpovede na všetky otázky o drevených hodinkách, ktoré sa Vám preženú hlavou, keď premýšľate o kúpe drevených náramkových hodiniek.

  1. Sú drevené hodinky šetrné k životnému prostrediu?

Naše drevené hodinky sú šetrné k prírode. Drevo je obnoviteľný zdroj prírody. Navyše z jedného stromu sa vyrobia desiatky hodiniek. Na výrobu drevených hodiniek nie je potrebné vyrúbať celé lesy. Stromy sa po vyrúbaní určitého počtu opätovne vysádzajú na výrobu ďalších kusov hodiniek.

  1. Sú Waidzeit hodinky ekologické?

Výroba ciferníkov drevených hodiniek vyžaduje používanie silných chemických látok, ktoré v priemere zabijú každého druhého zamestnanca. Preto používame výhradne prírodné látky. Väčšia časť hodiniek je vyrábaná ručnou prácou z prírodných látok. Napríklad kožené, či lodénové remienky.

  1. Vydržia mi dlhšiu dobu?

Drevené hodinky sú pevné a odolné, nemusíte sa báť, že by sa pri bežnom používaní poškodili. Samozrejme, že ich neodporúčame používať ako otvárač na fľašu. Avšak pri každodennom nosení a primeranom zaobchádzaní Vám drevené hodinky vydržia roky. Pri výrobe drevených hodiniek sa dbá predovšetkým na kvalitné materiály a ich vhodné spracovanie.

  1. Nie sú drevené hodinky príliš ťažké?

Nosenie drevených hodiniek je pravdepodobne to najpohodlnejšie a najpríjemnejšie čo na zápästí ucítite. Naše náramkové hodinky sú tak ľahké, že si sotva uvedomíte či ich vôbec máte na ruke. Drevené hodinky môžu u neznalých veci evokovať dojem, že sú ťažké, nepríjemné a škriabu. Nič z toho však nie je pravda. Hodinky z dreva sú ľahučké a neporovnateľné s kovovými či plastovými hodinkami.

  1. Sú drevené hodinky aj pre ženy?

Drevené hodinky sú vhodné ako pre ženy, tak aj pre pánov. Niektoré modely sú rozdelené na dámske a pánske. Hlavným rozdielom týchto modelov je ich veľkosť. Pochopiteľne dámske sú menšie a pánske zasa väčšie. Niektoré dámske drevené hodinky sú ozdobené malými kamienkami. V móde sa medze nekladú a preto je väčšina modelov unisex. Ak Vás teda oslovil pánsky model práve kvôli jeho veľkosti, pokojne po ňom siahnite.

  1. Sú vaše produkty dostupné v kamenných obchodoch?

Waidzeit je na Slovenskom trhu krátky čas. Naše produkty zatiaľ nie sú dostupné v kamenných obchodoch. Ponuku si zatiaľ môžete prezrieť na našom eshope. V prípade, že vlastníte obchod, do ktorého konceptu by zapadali naše drevené hodinky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom formulára na eshope.

  1. Ako môžem zaplatiť za objednaný tovar a aká je doba dodania?

Za Váš nákup cez eshop môžete platiť cez Paypal, platobné karty Visa, Matercard alebo za tovar môžete zaplatiť pri jeho preberaní. Poštovné je pri ktoromkoľvek spôsobe zadarmo. Doba dodania je podľa zákona do 30 dní. Tovar však obvykle expedujeme do 2 pracovných dní. Dodanie tovaru uskutočňujeme počas pracovných dní od 9:00 – 18:00, o presnom dni expedície a dodanie tovaru vás budeme informovať e-mailom.

  1. Aká je veľkosť remienka drevených hodiniek?

Drevené remienky na hodinkách sú doručované v plnej veľkosti. Vy si však môžete remienok prispôsobiť vlastnému zápästiu odstránením jednotlivých drevených dielikov. Remienky si môžete aj meniť dokúpením koženého remienka. Ich výmena je veľmi jednoduchá a zvládne ju doma naozaj každý.

  1. Ako skladovať hodinky a okuliare z dreva?

Pre drevené hodinky a drevené slnečné okuliare je ideálna izbová teplota. Pokiaľ ich zrovna nemáte na sebe, odložte drevené hodinky do obalu, ktorý ste dostali k hodinkám pri ich kúpe. Rovnako aj slnečné okuliare vložte do pevného obalu, aby ste ich nedopatrením nepoškodili.

  1. Sú hodinky Waidzeit vhodné pre alergikov?

Všetky produkty značky Waidzeit sú bez použitia chemikálií. Drevo, ako prírodný materiál nedráždi pokožku. Kovové časti hodiniek sú z chirurgickej ocele bez pridaného niklu. Všetky naše produkty sú vhodné pre ľudí s citlivou pokožkou aj pre alergikov.

 drevene doplnky waidzeit

Drevené hodinky sú pre Vás tie pravé ak:

...chcete prírode dať viac. Ak Vás zaujíma problematika životného prostredia a radi by ste sa pričinili o to, dať prírode viac ako zobrať.

...chcete, aby Váš šatník dostal nový dych. Aby ste oživili Vaše všedné outfity a aby ste našli ten správny štýl, ktorý ste doteraz hľadali.

...sa Vám pozdáva myšlienka mať na ruke jedinečné hodinky, aké nemá nikto na svete. Každú kus dreva ma unikátne sfarbenie, preto neexistujú dva kusy hodiniek, ktoré by boli identické. Hoci ide o rovnaký model, každý kus hodiniek Waidzeit je originál.

...sa nebojíte vystúpiť z davu. Ak chcete byť jedinečný a originálny. Ak Váš láka byť obdivovaný a považovaný za módnu ikonu.

...Vás láka spoznávať rôzne tradície. Aj keď nejde iba o tú našu slovenskú. Waidzeit je značka založená na rakúskej tradícii. Všetky produkty sú vyrábané v horskom alpskom prostredí Enštál. Zachovávať tradície je to, načo často zabúdame.

Mohlo by Vás zaujímať: Ako sa starať o drevené hodinky