PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Drevené hodinky vo svete módy

Sme súčasťou 21. storočia, ktoré dýcha módou. Všade kam ideme, kam sa pozrieme, nachádzame ľudí, ktorí dychtivo koketujú s najnovšími trendmi a najmodernejšími štýlmi. Coco Chanel, jedna z najznámejších svetových dizajnérov si myslí, že móda nie je niečo, čo by bolo akokoľvek limitované alebo obmedzované.

Móda existuje všade okolo nás. Vidíme ju v uliciach, ktorými prechádzame dennodenne, v oblečení, ktoré dokola nosíme, v spôsobe akým premýšľame a v spôsobe, ktorým dosahujeme naše stanovené ciele.

Aj v prípade, že zháňate darček pre blízku osobu, móda je skvelá oblasť, v ktorej ten vhodný darček určite nájdete. Môže zahŕňať čokoľvek od topánok, kabeliek, oblečenia, dokonca aj hodinky. Rovnako poteší dámy aj pánov. Už dávno neplatí pravidlo, že móda je len pre dámy. Hodinky sú často považované za staromódny doplnok. No opak je pravdou. V posledných rokoch sa hodinky dostali medzi čoraz viac nosené doplnky. A to nie len pre ich funkčnosť, ale najmä dizajn.

Drevené hodinky sú ideálnym darčekom pre každého módneho maniaka. Okrem bežných pracovných dní sa dajú skvelo vynosiť aj na spoločenské udalosti. Stačí si zvoliť jemnejší, elegantný model a drevené hodinky si môžete pokojne vziať aj k outfitu do spoločnosti, či na večer. 

O najnovších trendoch zo sveta hodniek píše mnoho stránok. Nás ale najviac zaujal web Watchdigs recenzie hodiniek. Pravidelne recenzujú tie najnovšie hodinky. A keď sa neviete rozhodnúť aké hodinky si vybrať, tak tam sa zaručene rozhodnete.

 

panske drevene hodinky s kozenym remienkom

Čím sa vyznačujú naše drevené hodinky?

  1. Hodinky sú vyrobené z dreva a ručnou prácou. Pri ich výrobe sa preto ušetrí množstvo energie, ako aj materiálu, akým sú kovy, guma, či plasty.
  2. Drevené hodinky majú kvalitné švajčiarske a japonské strojčeky, ktoré pridávajú na ich hodnote. Hodinky Vám vydržia veľmi dlho a nemusíte báť, že by drevo zmenilo tvar alebo formu. Kvalitná ručná práca vydrží roky a pri správnej starostlivosti budú stále ako nové.
  3. Hodinky nie sú farbené umelými farbami. Sú vyrábané z dreva rôznych druhov, to znamená aj rôznych farieb. Hodinky sú prirodzene farbené odtieňmi, ktoré drevu nadelila príroda. Zároveň sú drevené hodinky aj hypoalergénne, keďže neobsahujú kovy ani umelé farby, či laky. Kovové časti, akými sú ručičky a detaily na ciferníku, sú vyrábané z chirurgickej ocele.
  4. Drevené hodinky sú ľahké ako pierko. Ich hmotnosť na zápästí určite nepocítite. V porovnaní s klasickými kovovými hodinkami, budete mať pocit, že na ruke nič nemáte.
  5. Drevené hodinky sú jedinečné! Každý kus dreva je odlišný, pretože neexistujú dva identické stromy. Preto je každý kus hodiniek unikát. Dva identicky sfarbené kusy je nemožné vyrobiť.

Benefitov drevených hodiniek je ešte omnoho viac. Najzaujímavejšie je však to, že Vy sami si môžete vytvoriť jedinečný kúsok prostredníctvom gravírovania. Cez náš eshop si môžete objednať gravírovanie na drevených hodinkách podľa vlastného výberu. Gravírovanie môže byť umiestnené na remienku drevených hodiniek, zo spodnej strany ciferníka alebo dokonca zboku. Naozaj originálny darček, ktorý rozcíti každého.

Mohlo by Vás zaujímať: Výhody nosenia drevených hodiniek