PEŇAŽENKA NA KARTY AKO DARČEK K PÁNSKYM HODINKÁM

Darček pre muža

Obdarovať muža môže byť niekedy poriadne náročné.

Možností ako potešiť no zároveň darovať praktický darček je skutočne málo. Oblečenie je darček, ktorý sa neustále opakuje a vieme, že chlapov až tak veľmi nepoteší. Väčšine z nich je viac menej jedno, čo majú oblečené. Obdarovať chlapa autom, zasa nie je najlacnejší darček. Šperky nenosia a fľaša alkoholu sa nie vždy hodí.

Avšak hodinky sú darček, ktorý podľa nás ocení každý muž. Obzvlášť pokiaľ ide o štýlový unikátny model z dreva. Ponuka hodiniek Waidzeit sa opäť rozrástla o nové, jedinečné produkty.

Hovorí Vám niečo kolekcia Barrique? Ide o hodinky, ktoré sú vyrobené z dreva, ktoré predtým plnilo funkciu vínnych sudov. Drevené dubové súdky slúžili na kvasenie a dozrievanie kvalitného francúzskeho víno a neskôr sa zo spracovaného dreva vyrobili hodinky, ktoré môžete hrdo nosiť na svojom zápästí.

Podobne vznikla aj kolekcia hodiniek Whisky. Rozdiel je iba v tom, že táto kolekcia drevených hodiniek je vyrobená z dubových sudov, v ktorých zrela kvalitná whisky. Ideálny darček pre muža, milovníka kvalitného alkoholu, čo už vína alebo whisky.

drevene panske hodinky cierne

Nové modely kolekcie Whisky

K modelom Whisky JackWhisky James najnovšie pribudli aj štýlové modely Whisky BlackWhisky Mesh. Nové modely sa odlišujú unikátny čiernymi ciferníkmi, ktoré pôsobia skutočne mužsky a elegantne.


Oba modely majú rovnaký ciferník orámovaný dubovým drevom v jeho prírodnej jemnej hnedej farbe. Svetlé drevo v kombinácii s čiernym podkladom ciferníka vytvára krásny kontrast. Ciferník zdobia detaily, akými sú ručičky či logo v kovovom prevedení v striebornej farbe.

Whisky Mesh hodinky

Model Whisky Mesh sa odlišuje kovovým remienkom, ktorého spracovanie je celkom nové ako doterajšie prevedenia kovových remienkom. Náramok je plochý a ľahký, príjemný a pohodlný na každodenné nosenie. Dokonale obopne pánske zápästie a nebude Vás omínať.

Kov v čiernej farbe navyše dodáva hodinkách pozoruhodný dizajnový vzhľad, ktorý zaručene upúta aj Vaše okolie. Zapínanie modelu je taktiež kovové a pevné, nemusíte sa báť, že by sa Vám počas dňa rozoplo. Dĺžka remienku je nastaviteľná a jednoducho si ju prispôsobíte Vášmu zápästiu.

drevene hodinky whisky

Whisky Black hodinky

Ďalší z dvojice nových modelov je celodrevený Whisky Black. Dubové drevo v celej svojej kráse tvorí aj remienok hodiniek. Prírodná farba dubového dreva je opäť v dokonalej súhre s čiernym podkladom na ciferníku. Detaily v náramku hodiniek sú vyrobené z tmavej chirurgickej ocele. Kovové prvky hodinkám dodávajú športový šmrnc, a tak ich jednoducho skombinuje so športovým ale aj elegantným outfitom.

Drevené náramkové hodinky sú ideálnym darčekom aj pre toho náročnejšieho muža. Dokonalý darček pre muža, ktorý vydrží večnosť a zaručene aj poteší.

Mohlo by Vás zaujímať: 
Drevené náramky
Hodinky z dreva sú novým trendom
Pánske hodinky pre milovníkov vína